Bully Proof Zone Traject

 

Het is mijn wens dat alle mensen weten hoe je moet omgaan met pesten zodat iedereen veilig kan opgroeien en krachtig door het leven gaat. Als therapeut en ervaringsdeskundige weet ik hoe belangrijk het is een veilige omgeving te waarborgen op school en op het werk. Ik heb daarom in mijn praktijk een Bully Proof Zone. Je kunt op adem komen en ik luister naar jou verhaal en zie je staan. Daarna gaan we samen aan de slag en coach ik jou met tips, adviezen en begeleidt ik jou bij alles waar jij moeite mee hebt. Je krijgt geen thuisopdrachten omdat ik er vanuit ga dat dit niet werkt. Samen doen is helpend en stimulerend om sterker in je leven te gaan staan. Door de diverse opleidingen die ik heb gevolgd heb ik een unieke werkwijze ontwikkeld. Naast jou ontwikkeling gaan we ook samen in gesprek met jouw "bully's" gaan we het gesprek aan met ouders en de school of werkplek. Waarom ik kies voor deze werkwijze? Het gebeurd nog te vaak dat de gepeste het veld ruimt en vertrekt, ik vind dat dit niet kan en  niet zou mogen. Het is belangrijk dat de gehele groep om de gepeste persoon heen mee gaat in het proces en zich bewust is van het pestgedrag. Alles stel ik het werk voor jou veiligheid op je werkplek en tijdens je schooltijd. 

 

Het gebeurd nog veel te vaak dat pestgedrag wordt onderschat, ook door leerkrachten en leidinggevenden. Te vaak verteld de gepeste niets en ontwikkeld op deze manier PTSS met alle bijkomende gevolgen. Ik vind het belangrijk dat jij je zelfvertrouwen en zelfbeeld niet laat overschaduwen door het gedrag van andere mensen. Je weerbaarheid en sociale vaardigheden zijn van grote invloed door pestgedrag. De lange termijn schade zoals boven genoemd is groot te noemen. Niemand heeft het recht om met hun gedrag (bewust of onbewust) de spot te drijven met andere mensen en zo een andermans leven tot een hel te maken!

 

Ben jij er aan toe om Bully Proof te leven? Ben je het pesten zat? Heb je hulp nodig om het pesten aan te pakken? Boek dan direct het Bully Proof Zone Traject. Samen maken wij je leven Bully Proof.

 

 

 

Elk uiterlijk is mooier dan een pestkop

Loesje