Educatie voor Intuïtief werken

 

 

Binnen mijn praktijk werk ik vaak met rituelen, visualisaties maar vooral werk ik intuïtief. Ik gebruik daar psychosociale  technieken voor die ik tijdens mijn opleidingen heb geleerd en ontwikkeld. De meeste technieken heb ik omgevormd en bijgeschaafd tot mijn eigen technieken waardoor ik heb gemerkt dat ze op diverse situaties en in diverse systemen toepasbaar zijn. Omdat ik binnen het bedrijfsleven veel verschillende soorten banen heb gehad, kan ik daar goed op anticiperen en begrijp ik ook waar bedrijven en scholen tegenaan lopen. Omdat ik niet iemand ben die in hokjes denkt kies ik er bewust voor geen specifieke doelgroep te helpen. Ik denk dat intuïtief, lichtwerk namelijk altijd en overal toepasbaar gemaakt kan worden.

 

Steeds vaker kreeg ik de de vraag hoe dit toepasbaar gemaakt kan worden in het werkveld van de hedendaagse ondernemers en scholen. Nog veel vaker gaf ik mijn adviezen gratis weg, ondanks dat ik zelf voor vele opleidingen een hoge prijs heb betaald dit voelde voor mij niet langer prettig en ik ervaarde een steeds zwaarder wordende laag van negatieve energie erom heen. Na lang nadenken ben ik van start gegaan met diverse pilots om mijn technieken verder te ontwikkelen, op te schrijven en daarmee toegankelijk te maken voor o.a. ondernemers en schoolsystemen. Ik vind dat ik nu voor mijzelf een zo hoge waarde heb te bieden dat ik daar een evenredige prijs aan mag koppelen. Ik geef met licht en liefde maar weet inmiddels dat de energie beter gaat stromen als ik ook mag ontvangen. 

 

Deze intuïtieve educatie is speciaal voor jou ontwikkeld als jij je aangesproken voelt tot mijn tekst en je bedrijf of schoolsysteem naar een hoger intuïtief plan wilt brengen. Mensen die met een andere insteek hun vaardigheden verder willen ontwikkelen en op een andere wijze de wereld in kijken of willen ontdekken. De educatie is van toepassing op de nieuwe tijd die we tegemoet gaan en zal daardoor op elke situatie toepasbaar zijn binnen werk en school systemen en zal zeker een mooie aanvulling op jouw bestaande aanbod zijn.

“If you share a good idea long enough, it will eventually fall on good people.”

  • educatie lessen speciaal voor ondernemers
  • skills ontwikkelen passend bij de nieuwe tijd
  • intuïtief werken toepassen in je bedrijf
  • Prijzen zijn exclusief BTW
  • 3,5 uur training
  • ochtend of middag training
  • op basis van beschikbaarheid
  • 1 -1 training in mijn praktijk
  • prijs op aanvraag in groepsverband of op locatie