"be the rainbow in someone

else's cloud"

Frequentie verhogen

Wil jij je frequentie verhogen en een licht baken zijn in je eigen leven en die van de mensen om je heen? Wil je weer hoop en vertrouwen hebben in een mooiere wereld? Heb je de behoefte om je beter en comfortabel te voelen? Positieve dingen te doen voor jezelf en anderen? Wil je de negatieve flow van je leven doorbreken en de zon weer zien schijnen?

 

Het vermogen om een baken te zijn voor jezelf is een voorwaarde om andere mensen te kunnen ondersteunen en helpen. Door eerst jezelf van angst, boosheid, onzekerheid, onmacht te bevrijden en je licht trilling (frequentie) te verhogen zal je ervaren dat je bewustzijnstoestand veranderd. Je stapt uit de angst toestand en je zult merken dat je je ruimer voelt, lichter, vrolijker, sterker en comfortabeler van binnen en van buiten. Hoe jij je van binnen voelt straal je uit naar de buitenwereld dus laat je niet langer meezuigen in de donkere zware energieën van de mensen om je heen. Kies voor licht, kleur, liefde, blijdschap. 

 

Vind je het moeilijk om je frequentie te verhogen in deze onstuimige tijd waarin we leven? Hebben zelfhulpboeken, cursussen en workshops je niet DAT gebracht wat je voor ogen had? Heb je handvaten nodig om sneller je doelen te bereiken maar weet je niet meer hoe of bij wie je terecht kan?

Ik help en ondersteun je graag in het verhogen van je frequentie zodat ook jij met meer kracht en vol hoop en vertrouwen je levenspad kan vervolgen.

Je mag langskomen wanneer je wilt en stapje voor stapje jezelf bevrijden van de gemoedstoestand waarin jij nu verkeerd. Pas als jij er klaar voor bent om de volgende stap te zetten kom je weer langs en bespreken we eerst jou tussenliggende proces zodat ik weet in welke fase van de frequentie verhoging je zit. In totaal zijn er ongeveer 7 stappen te gaan en omdat jij uniek bent zit je nooit in dezelfde 'stap' als je medemens. Je mag de tijd nemen om elke stap goed te doorvoelen en te doorleven voor je een volgende stap zet.

 

Ik leer je de weg naar frequentie verhoging en leg je alles duidelijk uit zonder zweverig of wazig gedoe. Gewoon nuchter en helder. Leuke (soms interactieve) oefeningen helpen jou snel de weg te vinden vanuit een leven in de donkere wereld naar een wereld van regenbogen vol van kleur, liefde en licht.

En dan, als je trillingsfrequentie voldoende straalt ben je klaar om je licht te laten schijnen op alle andere levende wezens hier op aarde. Je bent getransformeerd in het lichtwezen dat je altijd al was.