Energy Healing - Healing Hands - Christal Healing

 

De wereld van de Helende Handen, de Edelstenen en Kristalen en de Energie overdracht vanuit de kwantumfysica bekeken. Dat is mijn wereld als lichtwerker en heler. Sinds de tijd van Lemurië, Atlantis, Egyptenaren, Indianen en vele andere volkeren was het heel normaal dat edelstenen en kristallen werden gebruikt en toegepast bij diverse kwaaltjes en ziektes die zowel lichamelijk als emotioneel als mentaal of spiritueel was. Stenen werden op het lichaam gelegd en de subtiele trillings-impulsen deden in het energieveld van het lichaam hun werk. Op celniveau werden blokkades opgeheven.

In 2008 ben ik mijn fascinatie voor de oudheid en in het bijzonder de edelstenen gaan uitbreiden door het volgen van o.a. cursussen. Het leggen van stenen op het lichaam is dus niets nieuws en al duizenden jaren oud, ik pas dit sinds 2008 op allerlei wijzen toe in zowel mijn schoonheidssalon als mijn therapiepraktijk. 

De edelstenen die ik in de loop der jaren heb gekocht en gebruik dragen allemaal hun eigen moleculaire opbouw, kleur en vorm die in een bepaalde universele wetmatigheid is afgestemd op trilling en frequentie.

Daardoor kan er een vibratie ontstaan op en in het lichaam die evenwicht brengt en blokkades op elk niveau opheft. De edelstenen kunnen met hun natuurlijke universele kracht ons helpen afstemmen op wijsheid, liefde, schoonheid en ons naar het licht toe laten groeien zodat we weer in harmonie en vreugde ons leven mogen vervolgen.

Samen met de edelstenen gebruik ik mijn handen om jou weer in je kracht te laten staan. Een edelsteen sessie kan bestaan uit Chakra Healing maar evengoed ook op een andere vorm van Healing waarbij 2 leggingen worden toegepast. Naast mijn edelstenen en handen is ook aromatherapie en frequentie (stemvorken) therapie toepasbaar in deze behandeling.

Wil je een sessie boeken? Zie onderstaand mijn aanbod voor jou:

 

Deze sessie is een losse module van 90 minuten

Kan geboekt worden na het volgen van een trajectpakket.