Opvoed Coaching Traject

Vind je het soms lastig om je kind of jongeren te begrijpen? Ervaar je problemen bij de opvoeding waar je zelf niet meer uitkomt? Als opvoed coach kan ik je helpen met praktisch advies, een steuntje in de rug of jou en je gezin begeleiding geven bij opvoedkundige vraagstukken. Ook kun je bij mij terecht met vragen over de ontwikkeling van je kind of zijn/haar gedrag.

 

Als ouder(s) bepaal je zelf hoeveel tijd je nodig hebt om problemen of vragen te bespreken. Ook is er een mogelijkheid om bij jou thuis op bezoek te komen waarbij jou specifieke situatie wordt geobserveerd. Zo kan ik zien hoe het er echt aan toe gaat en kan ik een doelgericht plan van aanpak maken om jou en je gezin verder te helpen.

 

Als kind-jongeren en gezinscoach (met de specialisatie HSP en Pesten) help ik jou als ouder om de opvoeding van je kind op een positieve, liefdevolle en constructieve manier aan te pakken. Ik kijk gericht naar het gedrag van zowel het kind als de ouder en hoe jullie op elkaar reageren. Ik werk naast het kijken, luisteren en voelen ook vanuit telepathische overdracht en intuïtie en maak gebruik van diverse visualisatie technieken zoals opvoed-opstellingen en Voice Dialoque. Een kind hoeft niet te communiceren als het niet wil, telepathie kan helpend zijn. Ongewenst en lastig gedrag kan daardoor opgehelderd worden en worden getransformeerd. Tenslotte is het doel om uiteindelijk de harmonie in huis weer terug te laten keren. Door samen naar het gedrag van zowel kinderen als ouders te kijken wordt er een hoop duidelijk en wordt er een gerichte aanpak gemaakt. Op die manier word je ook weer de zelfverzekerde ouder die zijn/haar eigen kind begrijpt en die in het vervolg kan omgaan met lastige situaties. 

 

Als jij de verbinding helemaal kwijt bent met jezelf en je kinderen dan is een opvoed coaching traject precies wat jij en je kinderen nodig hebben.