Holistische Therapie


Welkom bij Balance by nature

Onze holistische benadering richt zich op het herstellen van de balans tussen lichaam, geest en ziel. Bij Balancebynature geloven we dat het belangrijk is om elk aspect van jezelf in overweging te nemen om ware genezing te bereiken.


Onze Holistische Therapie├źn

We benadrukken een breed scala aan holistische therapieën, waaronder mindfulness, energetische healing en meer. Maak een afspraak voor een gratis online intake om te ontdekken welke therapie, coaching of counseling het beste bij jou past.


Wat is Holisme?

Holisme is het idee dat elk deel van het geheel met elkaar verbonden is. Bij Balance by nature passen we dit principe toe in onze therapieën om jou te helpen een diepe verbinding met jezelf te vinden en innerlijke balans te ervaren.

Holistische zorg is mensgerichte zorg met als doel om je vitaal te voelen zodat je meer uit het leven kunt halen. Bij een behandeling door een holistisch therapeut staat niet de ziekte of de klacht centraal, maar de persoon achter de ziekte.

We kunnen bij holistische zorg dan ook wel spreken van zorg op maat, afgestemd op jou als persoon en jouw persoonlijke behoeften en wensen.

Therapeuten die o.a. ingeschreven zijn bij CAT vergoedbaar nemen uitgebreid de tijd om jou te leren kennen en om een vertrouwensband op te bouwen.

Goed om te weten is dat je voor holistische therapie geen verwijzing van je huisarts nodig hebt en dat het vaak vergoed wordt vanuit de aanvullende verzekering.


Ervaar de Kracht van Holistische Therapie

Neem vandaag nog contact met ons op en begin je reis naar welzijn en balans.