Bewustzijn Verhogen

Welkom bij onze 'Hoger Bewustzijn' pagina, waar we ons richten op het informeren over het ontwikkelen van hoger bewustzijn en innerlijke groei. De weg die je bewandeld gaat via kronkels, hoogtes en dieptes maar nooit in één rechte lange lijn. Bij Balance by Nature streven we ernaar om een holistische benadering te bieden voor jou levensweg die zich richt op het verbeteren van je mentale, fysieke en emotionele welzijn waardoor je in je leven de dieptes beter aan kunt en ze zult ervaren als kronkels op je pad.


Technieken 

Onze therapeutische sessies en coaching opties maken gebruik van specifieke technieken om je te helpen bij het bereiken van je hogere bewustzijn. Van visualisatie oefeningen tot intuïtieve benaderingen, wij bieden een scala aan methoden die gericht zijn op je innerlijke groei en balans.

TRILLING FREQUENTIE

Wil jij bewuster gaan leven en daarmee je bewustwoording verhogen? Dit kun je doen door o.a. je trillingsfrequentie te veranderen en zo een lichtbaken te zijn in je eigen leven en die van de mensen om je heen.

 

  • Wil je weer hoop en vertrouwen hebben in een mooiere wereld?
  • Heb je de behoefte om je beter en comfortabel te voelen?
  • Positieve dingen te doen voor jezelf en anderen?
  • Wil je de negatieve flow van je leven doorbreken en de zon weer zien schijnen?

 

Het vermogen om een baken te zijn voor jezelf is een voorwaarde om andere mensen te kunnen ondersteunen en helpen. Door eerst jezelf van angst, boosheid, onzekerheid, onmacht te bevrijden en je licht trilling (frequentie) te verhogen zal je ervaren dat je bewustzijnstoestand veranderd.

Je stapt uit de angst toestand en je zult merken dat je je ruimer voelt, lichter, vrolijker, sterker en comfortabeler van binnen en van buiten.

Hoe jij je van binnen voelt straal je uit naar de buitenwereld dus laat je niet langer meezuigen in de donkere zware energieën van de mensen om je heen. Kies voor licht, kleur, liefde, geluid en blijdschap. 

  • Vind je het moeilijk om je frequentie te veranderen en hoog te houden in deze onstuimige tijd waarin we leven?
  • Hebben zelfhulpboeken, cursussen en workshops je niet DAT gebracht wat je voor ogen had?
  • Heb je handvaten nodig om sneller je doelen te bereiken maar weet je niet meer hoe of bij wie je terecht kan?

Balance by nature helpt en ondersteunt je graag in het verhogen van je frequentie zodat ook jij met meer kracht en vol hoop en vertrouwen je levenspad kan vervolgen. Je mag zelf je afspraken inplannen, je neemt de tijd en stapje voor stapje bevrijd je jezelf van de toestand waarin je nu verkeerd. Pas als jij er klaar voor bent om de volgende stap te zetten kom je weer langs en bespreken we jou tussenliggende proces zodat ik weet in welke fase van je bewustzijn verhoging je zit.

In totaal zijn er ongeveer 7 stappen te gaan en omdat jij uniek bent zit je nooit in dezelfde 'stap' als je medemens. Je mag de tijd nemen om elke stap goed te doorvoelen en te doorleven voor je een volgende stap zet.

Ik leer je de weg naar frequentie verhoging en leg je alles duidelijk uit zonder zweverig of wazig gedoe. Gewoon nuchter en helder. Leuke (soms interactieve) oefeningen helpen jou snel de weg te vinden vanuit een leven in de donkere wereld naar een wereld van regenbogen vol van kleur, liefde en licht. Ik zal niet zeggen dat je de duisternis nooit meer zult zien. Dualiteit in je leven is normaal. 

En dan, als je trillingsfrequentie voldoende straalt ben je klaar om jou licht te laten schijnen op alle andere levende wezens hier op aarde. Je bent getransformeerd in het lichtwezen dat je altijd al was.

 


Ervaringen van Onze Cliënten


Lees de succesverhalen van onze cliënten die baat hebben gehad bij onze therapieën en coaching sessies. Ontdek hoe zij hun hoger bewustzijn hebben ontwikkeld en innerlijke harmonie hebben gevonden door onze gespecialiseerde benadering.

 

Uit respect en om de privacy (wet AVG) van onze cliënten te waarborgen vermelden wij geen namen of afkortingen.

Ontdek hoe onze therapie├źn en coachingsopties u kunnen helpen bij het bereiken van hoger bewustzijn en innerlijke groei. Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis online intake sessie!

Neem de Eerste Stap naar Hoger Bewustzijn

 

"Wat bijzonder dat je energie niet ziet maar wel voelt en ervaart in het gedrag. Nu ik zelf bewust ben van mijn energie loop ik minder snel leeg en heb geen hoofdpijn meer gehad."

 

"Je bent eerlijk, doortastend en soms ook confronterend, het helpt mij om nu echt de stappen te maken die ik al zolang uitstel uit angst om te falen."

 

"Zo fijn dat ik niet hoef te praten en jij toch weet wat mijn lichaam nodig heeft om te helen."

 

"opgeladen en ontspannen verlaat ik elke keer weer je praktijk, dank je wel dat ik mezelf mag zijn bij jou!"

 

" De hele week ben ik nog “bezig” met jouw sessie. Het heeft zoveel in werking gezet maar tegelijkertijd ook zoveel rust gegeven in mijn lichaam en in mijn hoofd."

 

" Zo blij met iemand zoals jij, iemand die meer bekendheid geeft aan de introverte mens"

 

"Ik kan er niet over uit. Het was confronterend en emotioneel en tegelijkertijd zo helend en verlichtend. Dankjewel voor je gave."

 

"Mijn hand en arm begint helemaal te tintelen en het lijkt wel of het straalt, wat een heerlijk gevoel is dit...ik heb dit nog nooit mogen ervaren. Het lijkt wel magie."

 

" ik was even begonnen aan het lezen van je les modules, en ik kan alleen maar zegen 'wow' wat een wereld van herkenning! Dit moeten alle leerkrachten op elke school onder ogen krijgen, je moet hier echt veel meer mee gaan doen. Je slaat de spijker op z'n kop!"

 

"Wat een inzichten heb je mij gegeven na een ogenschijnlijk simpele tafelopstelling, ik ben zo blij hiermee."

 

"Door de oefeningen die jij me hebt gegeven ben ik nu eindelijk van mijn hoofdpijn af en kan ik na school de prikkels loslaten."

 

"Mijn hoofd is leeg en dat heb ik nog nooit meegemaakt, ik voel me zo rustig."

 

"Waarom heb ik energie overdracht niet geleerd op school? Dat had mij misschien wel een heel naar pestverleden gescheeld."

 

" Is het normaal dat mijn benen zo zwaar voelen en mijn hoofd zo ruim?"

 

"Mijn hele lichaam tintelt en het lijkt wel of de energie door mijn lijf stroomt, dat wil ik vaker...kun jij mij dat leren?"

 

" Kun jij me ook afhelpen van mijn angst stoornis? Ik heb verschillende soorten angsten en ik weet niet hoe ik bij mijn onderbewustzijn kan komen."

 

"Ik wil begrijpen hoe jij dat doet, het leek wel alsof ik fluïde was"

 

" Hoe jij het uitlegt is zoveel beter te begrijpen, jij snapt tenminste hoe het is om een beeld-denkend mens te zijn."

 

"Ik luister elke dag je ingesproken meditatie en merk dat ik me steeds beter ga voelen."

 

"Ze slaapt nu veel beter en langer door en is niet meer bang voor de donkere nacht."

 

"elke dag doe ik jou oefening en voel ik de energie door mijn hele lichaam gaan. Ik merk dat ik me veel energieker voel en sneller kan opladen na een dag werken en een overprikkeld brein."

 

"ik weet nu eindelijk dat ik "normaal" ben en dat ik hooggevoelig ben, dank Ellen voor dit inzicht en de praktische tips"

 

"Ik ga niet meer uitleggen waarom ik tijd nodig heb om prikkels te verwerken, waarom ik het fijn vind om alleen wil zijn en niets te hoeven doen. Tenslotte mag ik ook zijn wie ik wil zijn, ik ben dankbaar dat jij me woorden hebt gegeven over hoe ik me voel en me zou moeten gedragen volgens de maatschappij."

 

" Ik ben zo blij met jouw, dat je me geholpen hebt. Je bent eerlijk en duidelijk en soms een beetje raar. Maar raar is ook wel fijn omdat je jezelf durft te zijn."

 

" Ik had nooit verwacht dat ik de controle over mijn angsten terug zou krijgen binnen een half jaar tijd. Ik ben zo gelukkig dat ik weer plannen durf te maken en dingen onderneem".