Een Nieuw jaar

Gepubliceerd op 17 januari 2021 om 15:28

Een nieuw jaar is begonnen, een 2de lockdown is inmiddels ruim een maand geleden begonnen. Vanaf 14 december heb ik voor de 2de keer mijn praktijk en salon moeten sluiten.

In de drukste periode van het jaar, vlak voor kerst kwam het bericht bij me binnen. Als een mokerslag. Totaal niet zien aankomen, noem het naïef. Feit blijft wel dat er in deze periode zo veel en hard gewerkt wordt dat je niet altijd meer weet wat er in de samenleving speelt. Daarnaast houd ik me aan de regels en is het sociale contact ook minder. Met cliënten heb ik andere gesprekken waarbij het even niet draait om virus. Therapeuten in de complementaire mochten hun werkzaamheden wel uitvoeren, mits er 1,5 meter afstand kon worden gehouden. Gelukkig is dat geen probleem in mijn praktijk, goed nieuws. Als energetisch therapeut kon ik mijn werkzaamheden uitvoeren. Toch heb ik besloten om de RIVM regels te respecteren en geen sessies in de praktijk uit te voeren, mede omdat ik mijzelf in een risicogroep bevind.

 

De Therapiepraktijk zit nog in de opstartfase en ik had besloten om deze Lockdown te gebruiken om diverse trainingen online te volgen. Ik heb inmiddels een onlinetraining gedaan van systemisch werk met tafel opstellingen dit keer vanuit een andere invalshoek en niet alleen maar gericht op familieopstellingen. Een fijne en makkelijke manier om toe te passen in de praktijk. De tafel opstelling is voor de client overzichtelijk en een verrijking bij het herstel. 

 

Soul Retrieval en NLP stonden ook op mijn wensenlijstje en was dan ook supertof om te mogen ervaren. Het heeft nieuwe inzichten gegeven waar ik zeker mijn toekomstige clienten mee kan begeleiden en helpen. Het kan heel fijn zijn om kleine en grote problemen die je dagelijks meemaakt of ervaart op te lossen d.m.v. Soul Retrieval of door NLP. 

 

In 2008 had ik mijn Shamballa/Reiki Multi dimensional healing Advanced Practisioner level 1 en 2 gedaan. Ik pas dit in mijn massage behandelingen toe, maar wilde er nu verder mee gaan. Inmiddels heb ik ook level 3 en 4 gedaan en mag ik mezelf master noemen en geef ik healingen al dan niet op afstand en kan ik nu ook zelf inwijdingen geven. De Akasha Kronieken is een mooi vervolg hierop en daar ben ik nu mee bezig. 

 

De acupunctuur & energetische werking binnen de TCM kan ik goed op mezelf toepassen en ik maak hiervan aanpassingen en uitbreidingen. Diverse technieken kan ik combineren in een fijne behandeling voor de salon en praktijk. Ook ben ik me verder gaan bekwamen in Shiatsu technieken voor gezicht, nek en schouders. Mijn gezin vind het geen enkel probleem om als proefkonijn te fungeren. Het is fijn om mijn kennis te verrijken en jou straks te kunnen helpen en begeleiden.

 

Mocht je op dit moment behoefte hebben aan een gesprek/sessie of consult, schroom niet.
Online is ook veel mogelijk en d.m.v. wandelsessies (volgens RIVM regels) in de buitenlucht kun je tot nieuwe verhelderende inzichten komen.
Tijdens de Lockdown zijn de tarieven aangepast naar € 45,00 per 60 minuten.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.