De dynamiek van Moeder aarde

 

Aarding hebben we dagelijks nodig daar is geen hogere wiskunde voor nodig. Sommige mensen zullen bij deze zin denken “hoe bedoel je dat is toch logisch” of “waar heeft ze het over”?

 

Om het eerste te beantwoorden; nee dat is niet voor iedereen logisch. Er zijn mensen die dit van nature kunnen maar er zijn zoveel mensen die daar te gevoelig voor zijn (in de volksmond de zwevers-nieuwetijdskinderen genoemd). Deze groep gevoelige mensen zijn van nature ingelogd op hogere hemelse lichtfrequenties die nu nog niet zichtbaar is voor iedereen. Binnen de mensheid is elke mens een uniek wezen, ingelogd op verschillende frequenties en elk van ons met een andere levensmissie om uit te voeren. Dat wordt ook wel de zielsmissie genoemd.

 

En dan nog antwoord op het 2de deeltje “waar heeft ze het over”. Ik heb het over kwantumfysica en de energetische trilling die moeder aarde uitzendt, voelbaar als je bewust je voeten op de aarde zet. Sommige wezens ervaren al vele jaren een nieuwe aarde frequentie die anders aanvoelt dan de ‘oude aarde’. Minder lomp, zwaar en log. De nieuwe aarde geeft informatie d.m.v. symbolen – codes – licht en vibratie.

 

Misschien heb je zelf totaal geen trilling (resonantie) bij wat ik schrijf, dat is oké. Voor iedereen die soms, vaak of altijd last ervaart om de aarde te voelen of juist beter wil voelen is deze blog. Voor de mensen die op deze aarde rondlopen en extra moeite moeten doen om zich in deze wereld thuis te voelen is deze blog en ook voor iedereen die zich in dit leven op zielsniveau verder wil ontwikkelen, interesse heeft en wil leren.

 

Ik vind het belangrijk om gronding/aarding als uitgangspunt te benoemen, zeker omdat er al genoeg “hoofden zonder lichaam op aarde rondlopen”. De tijd waarin we leven is omgeven door angst/onrust/boosheid en veel negatieve energie. Dit zorgt voor lage trillingen en de frequentie wordt daarmee naar beneden gehaald, wat zorgt voor nog meer negatieve energie. Als jij steeds meer moeite moet doen om je energie hoog te houden en op deze aarde rondloopt en moeite hebt je thuis te voelen, dan vlucht je al snel naar de ‘hogere sferen’. Belangrijk is dan vooral om aandacht te besteden aan gronding/ aarding. Dat klinkt als de omgekeerde wereld. Als jij dat ook zo ervaart is het belang nog veel groter om te zorgen dat je jezelf leert gronden/aarden. Het toverwoord van de 21ste eeuw…want makkelijker gezegd dan gedaan!

 

De langste tijd van mijn leven heb ik niet begrepen wat er mee werd bedoeld en leefde ik vooral met mijn hoofd in de wolken of in mijn eigen droomwereld. Een heerlijke en veilige escape plek voor als ik het even allemaal niet meer kon bolwerken. Lekker terugtrekken en opladen en als het veilig is kom ik wel weer tevoorschijn. Van alles heb ik geprobeerd om mezelf staande te houden in de mallemolen die wij leven noemen. Mocht jij net als ik zelf het wiel willen uitvinden dan is dat natuurlijk helemaal goed, het kan jouw zielsplan zijn. Wil je weten hoe je het effectief en snel kan toepassen dan ben je altijd welkom en leer ik je het je graag ervaren, voelen en toepassen. Tenslotte is mijn zielsmissie om jou te mogen begeleiden.

 

We wonen hier met miljarden op aarde en staan met onze voeten op de aarde, ons hoofd richting hemel. Al jong is ons geleerd dan we stil moeten zitten en leerde we lezen, schrijven en rekenen. Ons brein kwam los te staan van ons lichaam en daarom leven we in deze tijd eerder met ons hoofd in de wolken dan dat we samenwerken met ons lichaam. De westerse maatschappij waarin jij en ik leven is vooral gericht op werken met ons hoofd (onze computer). Leven we vooral vanuit ons mentale denken en als je ‘geluk’ hebt doet je fysieke lichaam precies wat jouw brein wil en zal daarin volgzaam zijn.

 

Tot het moment dat je fysieke lichaam niet meer volgzaam is en je hoofd in de steek laat! Pas dan zal je ‘grote problemen’ gaan ervaren in de vorm van (chronische) pijnklachten in je lichaam. Je brein vraagt zich af; “wat gebeurt er” – “hoe kan ik dit even snel oplossen” – “zou delete/ escape/ ctrl helpen voor een re-start?” Dat eens zo volgzame - ingenieus ontwikkelde - lichaam heeft besloten om niet meer zo volgzaam te zijn of stopt er misschien wel helemaal mee als ultieme waarschuwing!

 

Dat is toch even balen! Want opeens moet je ook nog gaan nadenken waarom er gebeurt wat er gebeurt en moet je zoeken naar oplossingen en eigenlijk heb je daar geen tijd voor en je zin erin zal zeker ontbreken. Als eerste volg je (vaak) de reguliere weg die het makkelijkste en ‘goedkoopste’ lijkt. Je vindt dat je die zorg verdient of weet geen alternatieve weg. Je zoekt naar een verklaring waarom jij klachten hebt, fysiek /mentaal en soms emotioneel (maar vaker nog gaat die laatste samen met het fysieke of mentale deel). Gelukkig wordt er vaak een verklaring gevonden voor jou mentale of lichamelijke klachten, maar in deze nieuwe tijd vaker ook niet. Als niets jou kan verlossen van jouw klachten, als je fysieke lichaam je mentale lichaam je emotionele en spirituele lichaam los van elkaar zijn komen te staan en niet meer in balans functioneren, dan is het eigenlijk wachten tot je klachten (blokkades) krijgt.

 

Door de samenwerking aan te gaan, de balans te vinden en te luisteren naar je lichaam leer je te leven. Je voetjes zet je op de aarde, op de grond waarop je loopt en pas dan zul je ervaren en voelen wat er gebeurt in je lichaam en wat het lichaam je vertelt. Je leeft nu letterlijk op de aarde, je brein voelt en ervaart de zwaarte en tegelijkertijd de zachtheid van moeder aarde. Je tenen gaan tintelen en je voeten worden warm en die warmte trekt helemaal omhoog naar je knieën en je bekken en je buik waar je darmen door de warmte het voedsel beter kunnen verteren wat jij nuttigt. De koude lichtstralen die via de hemel je kruin binnenkomen zal via je gezicht zijn weg vinden naar de koelte van de lucht die je ademt via je longen zich vermengen met de aarde energie. En zo ontstaat er een synergie van energie die je opslaat in je bekkenkom en waar je altijd bij kunt als je even een snelle energie oplader nodig hebt. Oefen elke dag met beide energieën en ga voelen wat je ervaart in je lichaam en hoe het je brein rustiger maakt.

 

Natuurlijk zal niet altijd de in het verleden ontstaande lichaamsschade makkelijk verdwijnen. Soms moet je leven met de gevolgen van je vroegere keuzes of zielsmissie. Maar acceptie is hierin wel het toverwoord want als je energiebeheer toepast en leert accepteren zal je sneller respect leren opbrengen voor elk deel van jou zijn. Je vind rust in jezelf en als je fysieke onbalans ervaart kun je dat samen met je brein en je emotionele staat van zijn oplossen door tijd te nemen om na te denken hoe je je ongemak kan wegnemen en/of opheffen.

 

Ben jij inmiddels zo ver gevorderd in het gronden en aarden, voel je jezelf helemaal thuis op moederaarde? Dan wil je natuurlijk graag stappen maken en weten hoe je jezelf kunt aarden op de nieuwe aarde en in de 5D lichtfrequentie stappen. Daarover in een volgende blog meer. Kun of wil je daar niet op wachten? Neem dan contact op en in mijn praktijk begeleid ik jou als energetisch lichtwerker graag in de stappen die jij kan nemen.

 

Ik wens jou een mooie zielsreis hier op aarde


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.