Educatie voor Intuïtief werken

 

 

Binnen mijn praktijk werk ik vaak met rituelen, visualisaties maar vooral werk ik intuïtief. Ik gebruik daar psychosociale  technieken voor die ik tijdens mijn opleidingen heb geleerd en ontwikkeld. De meeste technieken heb ik omgevormd en bijgeschaafd tot mijn eigen technieken waardoor ik heb gemerkt dat ze op diverse situaties en in diverse systemen toepasbaar zijn. Omdat ik binnen het bedrijfsleven en in onderwijsland verschillende soorten beroepen heb gehad, kan ik daar goed op anticiperen en begrijp ik ook waar bedrijven en scholen tegenaan lopen. Omdat ik niet iemand ben die in hokjes denkt kies ik er bewust voor geen specifieke doelgroep te helpen. Ik denk dat intuïtief, lichtwerk namelijk altijd en overal toepasbaar gemaakt kan worden.

 

Steeds vaker werd mij gevraagd om educatieve adviezen. Nog veel vaker gaf ik mijn adviezen gratis weg. Mijn kennis en wijsheid heb ik vergaard door veel verschillende studies te volgen, boeken te lezen, interventies met collega's te hebben, zoeken en tijd investeren naar nieuwe tehcnieken en vormen om clienten zo effectief mogelijk kunnen begeleiden of te helpen. Maar het weggeven van al mijn kennis ervaarde ik als een steeds zwaardere negatieve energie die mij leeg zoog en waardoor ik niet kwam tot mijn roeping - kennis overdracht. Ik begreep er niets van tot ik 1 van mijn gidsen hoorde zeggen 'geld en geïnvesteerde tijd is ook een energiebron'. Vanaf dat moment werd het me helder. Ik mag er geld voor vragen en de positieve energie die dat geeft zorgde voor een heerlijke, rustgevende flow. 

 

Ik ben gaan nadenken hoe ik mijn educatie kon gaan vormgeven. Wat is passend voor mij en mijn onderneming. Ik ben toen van start gegaan met diverse pilots om mijn technieken verder te ontwikkelen, op te schrijven en daarmee toegankelijk te maken voor o.a. ondernemers en schoolsystemen. Nu vele jaren later zie ik de resultaten van al mijn werk en ben ik super trots en blij dat ik in deze flow ben gekomen.

 

Mijn opgedane jarenlange kennis, mijn (eigen)wijsheid heeft waarde. Ik mag daar een evenredige prijs aan koppelen, zo kan iedereen die er beheofte aan heeft de keuze maken om welnof niet kennis te maken met mijn educatieve adviezen en programma's.
Ik geef veel licht en liefde maar weet inmiddels dat positieve energie beter gaat stromen als ik ook kwetsbaar mag ontvangen, want daarin zit de kracht van het leven. 

 

Deze intuïtieve educatie gebaseerd op familie opstellingen- systemisch coachen is speciaal voor jou ontwikkeld als jij je aangesproken voelt tot mijn tekst en je onderneming of schoolsysteem naar een hoger intuïtief plan wilt brengen. Mensen die met een andere insteek hun vaardigheden verder willen ontwikkelen en op een andere wijze de wereld in kijken of willen ontdekken. De educatie is van toepassing op de nieuwe tijd die we tegemoet gaan en zal daardoor op elke situatie toepasbaar zijn binnen werk en school systemen en zal zeker een mooie aanvulling op jouw bestaande aanbod zijn.

“If you share a good idea long enough, it will eventually fall on good people.”