Energy Healing  - Lithotherapie

 

De wereld van stenen heeft mij altijd getrokken, niet zo gek als je bedenkt dat ik graag archeologoog wilde worden. Flonkerende kristallen, magische edelstenen ze hebben een ongelofelijke aantrekkingskracht en een snelle, lichte, energieoverdracht die je vanuit de kwantumfysica kunt bekijken maar ook vanuit de subtiele energetische waarde die ik toepas in mijn lichtwerk.  
In de tijd van Egyptenaren, Indianen, Maya's, Aboriginals en vele andere oude volkeren was het normaal dat o.a. edelstenen en kristallen werden gebruikt en toegepast bij diverse kwaaltjes en ziektes die zowel lichamelijk, emotioneel, mentaal of spiritueel was. Die binding zijn wij door de industrialisatie kwijt geraakt omdat de focus toen lag op fysieke en mentale ontwikkeling.

Nu we in deze nieuwe tijd leven en we zover zijn ontwikkeld is het tijd om opnieuw de verbinding met onszelf aan te gaan, niet alleen mentaal en fysiek maar ook emotioneel en spiritueel.  We willen onze weg terug vinden naar heelheid, naar holos - de gehele mens. Vanuit het holisme gezien werk ik daarom op een zachte, liefdevolle en lichtbrengende wijze aan de heelheid van de mens. Een prachtig mooie manier is dat ik gebruik mag maken van oeroude, wijze edelstenen en kristallen die mij de weg wijzen naar heling en kracht voor elke cliënt. Stenen worden op en om het lichaam gelegd en de subtiele trillings-impulsen in het energieveld van het lichaam doet hun werk. Tot op cellulair niveau kunnen  blokkades worden opgeheven. 

De edelstenen en kristallen die ik in de loop der jaren heb gekocht en verzameld dragen allemaal hun eigen moleculaire opbouw, kleur en vorm die in een bepaalde universele wetmatigheid is afgestemd op trilling en frequentie. Daardoor ontstaat er een vibratie op en in het lichaam die evenwicht brengt en blokkades op elk niveau opheft. De edelstenen kunnen met hun natuurlijke universele kracht ons helpen afstemmen op wijsheid, licht, liefde en schoonheid. Het brengt ons in verbinding met het zelf (holos) zodat jij kan groeien en ontwikkelen. In je dagelijkse leven ervaar je meer vreugde, harmonie zelfs in de donkere dagen van je leven zul je het licht in jezelf zien branden, je staat sterk en krachtig in het leven. Hebt compassie, empathie, liefde en genezend vermogen ontwikkeld voor het zelf...een geheeld mens.

Een edelsteen sessie kan bestaan uit Chakra Healing maar evengoed ook op een andere vorm van Healing waarbij minimaal 2 leggingen worden toegepast. Naast mijn edelstenen kan ik ook gebruik maken tijdens deze sessie van shamballa-reiki toe, aromatherapie, frequentie verhogende klanken van schalen/vorken/drums/regenstick, bio-resonantie, angel-lightcodes. 

Sessie boeken? Trek comfortabel zittende kleding aan en liggend mag jij je overgeven aan de helende kracht van mijn edelstenen. Waarna je als herboren de nieuwe dag tegemoet zal treden. 

Zelf leren? Klik op cursus, en leer hoe jij zelf xhriatal healing kan toepassen op jezelf, bij een ander, in je praktijk of salon. Wees welkom!

 

Christals: werking en verkrijgbaar in mijn praktijk:

* raadpleeg altijd een gecertificeerde therapeut voor je overgaat tot aanschaf van een edelsteen/mineraal