Onderstaand zomaar een paar opmerkingen en reviews die ik krijg van mijn cliënten:

 

"Wat bijzonder dat je energie niet ziet maar wel voelt en ervaart in het gedrag. Nu ik zelf bewust ben van mijn energie loop ik minder snel leeg en heb geen hoofdpijn meer gehad."

 

"Je bent eerlijk, doortastend en soms ook confronterend, het helpt mij om nu echt de stappen te maken die ik al zolang uitstel uit angst om te falen."

 

"Zo fijn dat ik niet hoef te praten en jij toch weet wat mijn lichaam nodig heeft om te helen."

 

"opgeladen en ontspannen verlaat ik elke keer weer je praktijk, dank je wel dat ik mezelf kan zijn bij jou!"

 

"Wat lief dat je mij helpt herinneren om elke dag een energetische oefening te doen, ik was vergeten hoe fijn het is om mezelf op te laden."

 

" De hele week ben ik nog “bezig” met jouw sessie. Het heeft zoveel in werking gezet maar tegelijkertijd ook zoveel rust gegeven in mijn lichaam en in mijn hoofd."

 

" Zo blij met iemand zoals jij, iemand die meer bekendheid geeft aan de introverte mens"

 

"Ik kan er niet over uit. Het was confronterend en emotioneel en tegelijkertijd zo helend en verlichtend. Dankjewel voor je gave."

 

"Mijn hand en arm begint helemaal te tintelen en het lijkt wel of het straalt, wat een heerlijk gevoel is dit...ik heb dit nog nooit mogen ervaren. Het lijkt wel magie."

 

" ik was even begonnen aan het lezen van je les modules, en ik kan alleen maar zegen 'wow' wat een wereld van herkenning! Dit moeten alle leerkrachten op elke school onder ogen krijgen, je moet hier echt veel meer mee gaan doen. Je slaat de spijker op z'n kop!"

 

"Wat een inzichten heb je mij gegeven na een ogenschijnlijk simpele tafelopstelling, ik ben zo blij hiermee."

 

"Door de oefeningen die jij me hebt gegeven ben ik nu eindelijk van mijn hoofdpijn af en kan ik na school de prikkels loslaten."

 

"Mijn hoofd is leeg en dat heb ik nog nooit meegemaakt, ik voel me zo rustig."

"Waarom heb ik energie overdracht niet geleerd op school? Dat had mij misschien wel een heel naar pestverleden gescheeld."

 

" Is het normaal dat mijn benen zo zwaar voelen en mijn hoofd zo ruim?"

 

"Mijn hele lichaam tintelt en het lijkt wel of de energie door mijn lijf stroomt, dat wil ik vaker...kun jij mij dat leren?"

 

" Kun jij me ook afhelpen van mijn angst stoornis? Ik heb verschillende soorten angsten en ik weet niet hoe ik bij mijn onbewustzijn kan komen."

 

"Ik wil begrijpen hoe jij dat doet, het leek wel alsof ik fluïde was"

 

" Hoe jij het uitlegt is zoveel beter te begrijpen, jij snapt tenminste hoe het is om een beeld-denkend mens te zijn."

 

"Ik luister elke dag je ingesproken meditatie en merk dat ik me steeds beter ga voelen."

"Ze slaapt nu veel beter en langer door en is niet meer bang voor de donkere nacht."

 

"elke dag doe ik jou oefening en voel im de energie door mijn hele lichaam gaan. Ik merk dat ik me veel energieker voel en sneller kan opladen na een dag werken en een overprikkeld brein."

 

"ik weet nu eindelijk dat ik "normaal" ben en dat ik hooggevoelig ben, dank Ellen voor dit inzicht en de praktische tips"

 

"Ik ga niet meer uitleggen waarom ik tijd nodig heb om prikkels te verwerken, waarom ik het fijn vind om alleen wil zijn en niets te hoeven doen. Tenslotte mag ik ook zijn wie ik wil zijn, ik ben dankbaar dat jij me woorden hebt gegeven over hoe ik me voel en me zou moeten gedragen volgens de maatschappij."

 

" Ik ben zo blij met jouw, dat je me geholpen hebt. Je bent eerlijk en duidelijk en soms een beetje raar. Maar raar is ook wel fijn omdat je jezelf durft te zijn."

 

✨ "De FORCE is wat een Jedi zijn macht geeft.  Het is een energieveld dat wordt gecreëerd door alle levende dingen. Het omgeeft ons en doordringt ons. Het verbindt alle sterrenstelsels met elkaar." ✨