CURSUS 

onder prijsopgave vind je de therapievormen, coaching en cursus tarieven.

SHAMBALLA-REIKI

Wat is Shamballa-Reiki?

Shamballa is het collectieve bewustzijn van Ascended Masters en Kosmische Ascended Masters. Wie Shamballa toepast ervaart de energie van liefde, rust, harmonie, licht en vrede.

Het is de energie die ons eraan herinnert wie we werkelijk zijn, de  aanraking van Shamballa is een energie gewaarwording die je ervaart als thuiskomen.

Als je je afstemt op de energie van Shamballa brengt dit een healing op gang en werkt het door in de diverse structuren/lichamen van je zijn. Je werkt met de Ascended Masters en zult ervaren dat het werkt vanuit gelijkwaardigheid.

Er zijn diverse vormen van Shamballa Reiki ontwikkeld die helpen om energie door te geven.

De energie activatie's zorgen dat de energie in, door en om je lichaam heen gaan stromen en heffen blokkades op.

Deze energie geeft het bewustzijn een hogere trilling waardoor je meer in vrede, liefde en harmonie met jezelf en je omgeving kunt leven. 

  Wat is het verschil tussen Shamballa-Reiki t.o.v. Reiki?

  Reiki maakt gebruik van één energiebron, door de bron van Reiki samen te voegen met de Ascended Masters vanuit de Shamballa Dimensie kan het worden aangeduid als Shamballa Reiki. Beide methodes geven de mogelijkheid om een kanaal van kracht, licht en liefde te zijn.

  Beide stellen ons in staat om verbinding te krijgen met de oneindige en onvoorwaardelijke liefdesbron, beide gaan door alle bewustzijnslagen en dimensies heen. 

  Shamballa-Reiki Multidimensional Healing maakt gebruik van Reiki technieken en symbolen, de energie van Reiki is versleuteld aan de energie vanuit de Shamballa dimensie.

  Wie verbinding krijgt met de Shamballa dimensie mag alle Reiki kennis gebruiken, wie Reiki volgt kan geen kennis ontvangen vanuit de Shamballa dimensie.

  Reiki is herontdekt door de Japanse dokter Usui en wordt vooral gebruikt en gezien als behandelmethode een wijze van genezing voor jezelf en voor de ander.

  Voor Reiki gelden door de Japanse achtergrond van de grondleggers bijbehorende leefregels en methodes, vastgestelde handposities en voorschriften bij behandelingen.

  Shamballa is specifiek op deze nieuwe tijd van toepassing waarbinnen beperkingen wegvallen. Shamballa is geen vervangend alternatief voor Reiki, beide kunnen elkaar aanvullen.

  Voor wie is Shamballa-Reiki geschikt?

  Shamballa is toegankelijk zonder veel voorkennis omdat het een open en dynamisch aanbod heeft aan energieën.

  Voor mensen die zich verder willen ontwikkelen op spiritueel en persoonlijke vlak.

  De Ascended Masters erkennen dat een ieder van ons zijn eigen proces doorloopt en steunt een ieder hierbij.

  Wat kenmerkt Shamballa-Reiki Multidimensional Healing?

  • Geen controle
  • Geen vaste systemen en werkwijzen
  • Geen leraren die alles weten
  • Geen geloof of dogma
  • Geen nadruk op genezen
  • Manier van “zijn” en van handelen
  • Vrije toegang tot diverse hulpbronnen voor jezelf en voor anderen
  • Een onschatbare bron aan informatie en leerstof
  • Versnelde ontwikkeling tot leermeester (master) waarna je je blijft ontwikkelen
  • Andere vorm van ervaren, leven en handelen

  De Shamballa-Reiki initiaties op een rijtje

  Er zijn 4 levels van de Shamballa-Reiki Multidimensional Healing Cursus. Onderstaand heb ik ze kort op een rijtje gezet. De initiaties (inwijdingen) zijn afstemmingen op de bron-energieën van het energetisch erfgoed van Shamballa. Iedere initiatie betekent dat de toegang tot de bron-energieën vergroot wordt, dat een groter deel van het energetische erfgoed van Shamballa voor de ingewijde toegankelijk is en beschikbaar om mee te werken.

  1ste tot 4de graad

  De 1ste graad: Je energiekanaal wordt geopend. De afstemming bij de 1ste graad betreft voornamelijk het openen van het kanaal voor energie. 

  De 2de graad: Je transformatieproces accelereert en intensiveert. De zuivering die de 1ste graad in gang zet wordt nu doorgevoerd. Je kunt een begin maken met het behandelen van anderen. Verstandig is wel je altijd te realiseren dat zelfliefde start bij de healing van jezelf. Daarom zul je alleen dat kunnen gebruiken voor de ander wat je zelf reeds doorwerkt hebt. 

  De 3de graad: Je maakt een begin met je zelf meesterschap en ruimt dichtheid en conditionering in je systeem op met het doel een platform in jezelf te creëren, een platform van zelfverzekerdheid waarop je eigen kracht tot ontplooiing komt. Je kunt nu volledig behandelen, maar zelfliefde staat voorop.

  De 4de graad: Je zelf meesterschap wordt sterker verankert in je lichaam. Na de 4de graad beschik je in principe over een voldoende groot kanaal om op andere mensen af te stemmen. Het is niet voorbestemd dat je inwijdingen/afstemmingen zal gaan geven. Het kan ook zijn dat je er iets anders mee gaat doen. Je weet het als het zo ver is.

  Master in de Shamballa Multidimensional Healing. Een inwijding/afstemming in deze graad zal te zijner tijd kunnen gebeuren. Het betekent dat je weet waar je plek is, wat je werk is, en wat je kracht is. Je weet je geleid. Je krijgt de symbolen, mantra’s en manieren aangereikt waarmee je een begin kan gaan maken om zelf de Shamballa energie door te geven. Dit om de onvoorwaardelijke liefde en licht energie door te geven.

   

  De achtergrond van Shamballa-Reiki Multidimensional Healing

  Tijdens zijn incarnatie, in de tijd van Atlantis, was Lord St. Germain een hogepriester in één van de grote tempels voor Healing. Er was na verloop van tijd in Atlantis een samenleving ontstaan waarbij heerschappij en macht werd misbruikt door verschillende priesters/priesteressen en leden van de koninklijke familie. Zij bepaalde de regels en zagen zichzelf als superieur en gebruikte gewone mensen als slaaf of om proeven mee te doen. Zoekende naar een oplossing, besloot Lord St. Germain weg te gaan uit Atlantis. Hij vormde en groep van Healers die de INSPIRERS (inspiratoren) werden genoemd. De groep INSPIRERS zochten naar technieken en manieren om de spirituele ontwikkeling van de mensen van Atlantis te verhogen en gelijk te maken met de priesters/priesteressen. Zo zou er geen verschil meer zijn tussen de mensen. Lord St. Germain is een Ascended Master in de nieuwe tijd waarin wij ons bevinden vindt hij dat wij mensen het trillingsniveau kunnen bereiken en er beter mee kunnen omgaan. Voor iedereen die zijn/haar persoonlijke ontwikkeling en trillingsniveau wil verhogen. De energieoverdracht is sneller dan Reiki en vind met een hogere intensiteit plaats. De energie van Shamballa zal je verbinden met de meest volledige uitdrukking van je wezen, waardoor je vervulling zult ervaren in alle aspecten van het leven Het is een vorm van energetische Healing. Het Shamballa-Reiki Multidimensional Healing systeem, welke bestaat uit 352 etherische symbolen (energiefrequenties) is door Dr. John Armitage gekanaliseerd. De etherische symbolen zijn sleutels die de poort openen naar verschillende dimensionale frequenties. Shamballa herkent de MAHATMA (IK BEN) energie, welke een link is naar goddelijkheid uitgedrukt in een diep weten-voelen-leven van de verbinding die eenheid is met al het leven

  Werken met edelstenen en kristallen

  Edelstenen (kristallen) zijn behulpzame Healing instrumenten. Hun trilling geeft een energetische stimulatie die blokkades verwijderen. Ze helpen ons om onze energie weer in balans te brengen zodat wij de kans hebben om ons pad op de juiste manier te kunnen bewandelen. Ze laten chakra’s openen en onze energie stromen.

   Inhoud programma

   Elke cursus - bestaat altijd uit 3 of 4 lessen van een dagdeel (ochtend 09.30 uur tot 12.30 uur of middag 13.30 uur tot 16.30 uur). Oefenen tussen de lessen wordt aangeraden. Elke les start stipt op tijd, voor thee/ koffie en lekkers wordt gezorgd. De groep grootte is nooit meer dan 4 personen. Er wordt op elkaar geoefend en er wordt individueel geoefend.

   Elke cursus kent verdieping waarin je o.a. leert hoe je de energie van edelstenen kan inzetten om je eigen balans terug te vinden. Je leert de kristallen te begrijpen, er verbinding mee te maken, combinaties te maken, persoonlijke Healing te creëren en voor therapeuten hoe je het in je praktijk kan inzetten bij cliënten. Voor elke cursus krijg je door welke edelstenen nuttig/ nodig zijn om aan te schaffen. Omdat het belangrijk is zelf de edelstenen te voelen en ervaren als je ze koopt krijg je dit tijdig te horen.

   * Basis

   De basis omvat het leren kennen van de kracht en energie van diverse soorten edelstenen. We mediteren met edelstenen. Je voelt de meerwaarde van edelstenen er wordt een start gemaakt bij het leren voelen van edelsteen energie, leert wat chakra’s zijn en hoe die in verhouding staan tot edelstenen. Ook vertel ik je welke edelstenen inzetbaar zijn voor welk doel en wat contra-indicaties zijn. In de basiscursus hoef je geen kennis te hebben van edelstenen tenslotte zul je snel genoeg ervaren wat de werking en kracht is van edelstenen. Tijdens deze cursus leg je een mooie basis voor groei en ontwikkeling in je eigen leven.

    

   * Vervolg

   We gaan dieper in op de werkwijze met edelstenen, de chakra’s, je leert over aura’s, geur en klankbeleving tijdens een Healing. We gaan dieper in op de verschillende dimensies en je leert om goed stevig op de aarde te staan voor je werken gaat met edelstenen en hun Healing kracht. Voor deze cursus is het belangrijk dat je al ervaring hebt opgedaan in de werking van edelstenen en bekend bent met Healing werk. Omdat we gebruik maken van steeds krachtigere edelstenen is het belangrijk dat je op een correcte wijze de edelstenen inzet, zowel bij jezelf als tijdens het behandelen van je medecursist. We maken gebruik van o.a. pendels, klankvorken, diverse etherische oliën (gaan we zelf mengen en maken), windgong, klankschalen en regenstick. Deze cursus is zeer intensief en belangrijk voordat je verder kan naar de ChristalHealing cursus.

    

   * Edelsteen therapeut

   Tijdens deze cursus word je als therapeut /Healer nog diepgaander geschoold om op een correcte wijze edelstenen in te zetten. Je leert een volledige behandeling Lithotherapie, verschillende leggingen en je leert verantwoording te nemen om het gebruik van de edelstenen op een juiste wijze toe te passen. Je gebruikt de edelstenen in een legging om het energetische veld (wat elk mens omringt) te zuiveren en blokkades te verwijderen. Je leert hoe je energie kan veranderen door verschillende combinaties en tijdens de cursus wordt veelvuldig op elkaar geoefend zodat je ervaart hoe jij je therapeutische gebied kunt vergroten. Diepgaande kennis en verbinding tussen de edelstenen, behandelaar en client. De client zal groei en Healing ervaren op de vlakken die hij/zij nodig heeft. Ook zal er vanuit Shamballa-Reiki worden gewerkt (indien de groep hiermee bekent is). De cursus kan een welkome en verrijkende toevoeging zijn van je praktijk.